Om oss


Trollebo's

Ragdoll uppfödning

Om oss

Jag har en nystartad liten uppfödning i hemmamiljö i Ljungskile på västkusten (strax söder om Uddevalla, 6mil norr om Göteborg).

Jag har nog nästan alltid haft katt hemma men köpte min första egna katt när jag flyttade hemifrån. Under många år har jag ägnat mig åt hästar och tävlat dressyr men la det på hyllan för 1år sedan och tänkte att jag får skaffa mig en ny hobby och på den vägen är det. Skaffade min första ragdoll 2018 och har sedan dess varit på utställningar och satt mig in i rasen och kattavel så gott jag kunnat och med hjälp av nya trevliga bekantskaper. Utställningarna är en viktig del i mitt avelsarbete för att veta att jag jobbar mot en bra rassstandard. Jag försöker ställa ut mina katter innan de går i avel. Mitt mål är att föda upp hälsosamma och trevliga ragdolls med god rasstandard. Vad gäller färger kommer det sekundärt men jag har en viss förkärlek till sköldpaddsfärgade så min förhoppning är att det kommer dyka upp framöver.








Under kattungar ser ni aktuella kullar och framtida planer samt köpevillkor och övrig info vad som gäller när man köper katt ifrån mig.

För mer info får ni jättegärna ringa tel 070-5644009 eller maila info@trollebos.se

Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera